Vízvezeték-tippek, amelyeket feltétlenül érdemes megnéznie

Készen áll a vízvezeték-munkákra? Tudja hol kezdje vagy hogyan kezdje? Tudja, milyen eszközök és technikák működnek a következő feladatnál? Nos, az alább felsorolt ​​tippek lehetnek a legmegfelelőbbek.

Ha rossz a víznyomás a zuhany alatt, akkor a zuhanyfej eldugulhat. Vegyünk egy műanyag baggie-t, töltsük meg rendes ecettel, és rögzítsük a zuhanyfejhez úgy, hogy a zuhanyfej lefedjék. Hagyja egy éjszakán át. Reggel vegye le a baggie-t, és egy kis fogkefével távolítsa el az ásványi lerakódásokat.

Soha ne próbálja meg kijavítani a szemétlerakást úgy, hogy beledobja a kezét. A szemétgyűjtés veszélyes eszköz, még kikapcsolt állapotban is. Kutatás közben végezzen hulladékkezelést online, hogy megtalálhassa a modell részletes diagramját vagy hibaelhárítási útmutatóját.

Állítsa be azt az időpontot, amikor az összes vízvezeték-munkát egyszerre be kell fejezni. Előfordulhat, hogy minden alkalommal fel kell hívnia, amikor szüksége van egy apró, a vízvezeték-szereléssel kapcsolatos problémára, de ha tudja, hogy a rendszer rossz, ha egyszer hívja fel, elindíthatja a jelentős javítási munkákat, mielőtt felhívná. Egy másik ok, ami csökkenti a költségeket, az, hogy a vízvezeték-szerelők számlálnak egy óránként, és a részleges órás hatások miatt az összes munka egyszerre történő elvégzése alacsonyabb számlázható órákat eredményez.

Fontos, hogy a csaptelepet hideg vízzel működtesse, amikor a szemétgyűjtést végzi. A hideg víz éleken tartja a pengéket, és ösztönzi a simább lerakódást. Melegvíz használata nem javasolt, mert ez okozza a zsíros termékeket.

Ügyeljen arra, hogy minden házat kihúzza a házán kívül, amikor az őszi szezon eléri. Ez fontos a fagyás esélyének csökkentése érdekében, amely a csatlakozó csöveket károsíthatja. Csatlakoztassa le az összes víztömlőt, és biztonságosan tárolja őket, hogy családja a lehető legjobb helyzetben legyen az eséshez.

Ha régi zuhanyfejeket cserél ki energiahatékonyokra, pénzt takaríthat meg az energiaszámlán. A legtöbb háztartás sok meleg vizet használ a zuhany alatt. Ha több extra dollárt költene energiatakarékos zuhanyfejek bevitelére, akkor potenciálisan csökkentheti az energiaszámláját évente legalább 100 dollárral minden otthoni zuhanyfejért.

Vízvezeték-szerelő felvétele előtt győződjön meg róla, hogy jó ajánlást kap, vagy ellenőrizze a referenciákat. Jó ajánlásokkal biztosítja, hogy tapasztalt vízvezeték-szerelőt béreljen fel. Ha a tapasztalt vízvezeték-szerelő profi, akkor egy teljesen felszerelt teherautóval rendelkezik, és a legtöbb apró munkát egyetlen látogatással képes elvégezni.

Ne tegyen tárgyakat a WC-kbe, amelyek nem tartoznak ide. Például, ha nő vagy, ne dobja el az egészségügyi betéteket vagy tamponokat a WC-jébe. Ez súlyos károkat okozhat a WC-ben, ami vízvezeték-szerelőt igényelhet, vagy ami még rosszabb, egy teljesen új WC-t igényelhet!

Elég méltányos, hogy nem fogsz szakértővé válni egyik napról a másikra - minden bizonnyal van egy vagy két tanács, amelyet felhasználhat. Minden olyan munka, amit maga végez, kevesebb munka, amelyet fizetnie kell valaki másnak!