A plasztikai sebészet alapjai, amit tudnia kell

Nem ritka, hogy az ember fél a plasztikai műtétektől. Számos kérdés merülhet fel Önben, vagy aggodalmak nyomasztják. A legjobb döntések meghozatalának kulcsa a tudás. A megfelelő információkkal és tanácsokkal, mint amilyeneket az alábbiakban látni fog, úgy érezheti, hogy a legjobbat kapja a döntéseiből.

Ha a mellnagyobbítás műtétjét fontolgatja, akkor minden műtéttel járó kockázatot figyelembe kell vennie, mielőtt belevágna. A mellnagyobbítási műtéten átesett páciensek egyik leggyakoribb panasza a mellbimbó területén jelentkező érzéskiesés. A kockázat csökkentése érdekében a műtét előtt beszélje meg aggodalmait plasztikai sebészével.

A kozmetikai műtétet soha nem szabad félvállról venni. Nemcsak, hogy maradandó változást hoz a testén, hanem meglehetősen sokba is kerül. Általában magában foglalja a bármely más típusú műtét összes kockázatát. Ez nem jelenti azt, hogy nem jó lehetőség, de mindig alaposan meg kell fontolni.

Minden sebésznek megvan a maga szakterülete. Beszélnie kell a sebésszel, akivel gondolkodik, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az ő szakterülete megfelel-e az Ön igényeinek. Bár sok olyan orvos van, aki többféle beavatkozást végez, a legjobb, ha a műtétet olyasvalakivel végezteti el, aki az adott típusban szakértő.

Mielőtt belevetné magát a plasztikai sebészetbe, ismerje fel, hogy vannak alternatívák. Lehet, hogy a problémákat műtét nélkül is meg tudja oldani. Az okos sminkelés, a bőrgyógyásszal való konzultáció vagy egy új bőrápolási séma szükségtelenné teheti a komolyabb beavatkozásokat.

Minden alkalommal, amikor érzéstelenítést alkalmaznak, vannak kockázatok. Az eljárás során például a szíve szabálytalanul verni kezdhet. Az általános érzéstelenítés miatt a szíve szabálytalanul verhet. Ez az érzéstelenítés következtében csökkenő vérnyomásnak tudható be. A szabálytalan szívverés ennek következménye lehet.

A botoxinjekciókat csak orvos adhatja be. Ezek az injekciók ma már spa-kban és szalonokban is elérhetőek, ahol nem orvosok, hanem esztétikusok alkalmazzák őket. Ha kozmetikushoz megy plasztikai sebész helyett, veszélybe sodorhatja az egészségét - sőt, akár az életét is.

Szinte minden plasztikai sebész rendelkezik a korábbi munkáiról szóló könyvvel, még az olyan intim változtatásokról is, mint a mellplasztika. Mindenképpen kérje, hogy belenézhessen ebbe a kötetbe, hogy láthassa, milyen szintű sikereket ért el az orvos a múltban. Ez egyben lehetőséget ad arra is, hogy részletes döntést hozzon a saját változtatásairól.

Ha nehezen talál olyan orvost, aki megfizethető, gondolkodjon el azon, hogy egy másik városba menjen el a választott beavatkozás elvégzésére. A műtét költségei attól függően változhatnak, hogy hol végzik, így általában az árkategóriáján belül megkaphatja, amit szeretne, ha hajlandó utazgatni. Győződjön meg róla, hogy összehasonlítja a lehetséges megtakarítást az utazás költségével, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megéri-e.

A plasztikai sebészet nem könnyű döntés. Láthatja, hogy sok tényezőt kell figyelembe vennie. Ez a cikk ezek közül néhányra rámutatott. Szánjon rá időt, és tegyen erőfeszítéseket, hogy megtudjon mindent, amit tudnia kell. Ez megnyugtatja Önt, mielőtt belevágna.