Webfejlesztésdesign titkai, amelyeket ma ismernie kell

A pénzkeresési lehetőségeket tekintve milliókat találják, hogy a webfejlesztéshelyek szórakoztatóak, egyszerűek és megbízhatóak. A webfejlesztésoldalnak azonban nemcsak elegendő forgalommal kell rendelkeznie a sikerhez; vonzónak és funkcionálisnak kell lennie. Tehát minden ismert SEO taktika esetén jó lenne megtanulni egy webfejlesztésdesign-taktikát mellette. Itt található néhány különböző taktika, amelyeket a webfejlesztéshelyén használhat.

Használjon grafikákat, amelyek megfelelnek a webfejlesztéshelyének. A bitmap képek sok lemezterületet igényelnek és nehézkesek. Nem fényképészeti képek, szöveges gombok és képernyőképek készítéséhez használja a PNG vagy a GIF fájlt. Próbáljon meg JPEG fájlokat használni a fényképekhez.

Csak akkor használjon webfejlesztésoldalakat webfejlesztéshelyén, ha a törvény ezt megköveteli, és különösen ne használjon Flash bevezetőt. A legtöbb ember csak a lehető leggyorsabban kíván hozzáférni a tartalomhoz, és nem érdekli, hogy haszontalan splash oldalakat nézzen meg. Ha van olyan szórakoztató tartalma, amelyet feltétlenül szeretne a látogatóknak látni, inkább integrálja a honlapra.

Ellenőrizze, hogy az összes webfejlesztésoldal valóban rendelkezik-e címmel, és győződjön meg arról, hogy leíró jellegűek. Meglepő számú ott található webfejlesztésoldal neve "felirat nélküli dokumentum" vagy "új dokumentum". Ez nemcsak megtagadja a látogatók hasznos információit az Ön webfejlesztéshelyének emlékezetéhez, hanem abszolút megsemmisíti az Ön SEO-ját is, mivel a keresőmotorok súlyosan súlyozzák az oldal címeit a webfejlesztéshelyek rangsorolásakor.

Bár gyakori a www. a webfejlesztésoldal URL elején meg kell próbálnia megbizonyosodni arról, hogy hozzáfér-e a webfejlesztéshelyéhez, függetlenül attól, hogy felveszi-e vagy sem. Ez megkönnyíti bárki számára a hozzáférést, függetlenül a gépelés módjától.

A látogatók számára lehetővé teheti a keresést az Ön webfejlesztéshelyén, hogy könnyebben megtalálhassák, amit keresnek. Ha valaki nem találja meg azonnal azt, amit keres, a következő gondolata az lesz, hogy keressen egy keresési mezőt. Tegye ezt nyilvánvalóvá, és foglaljon bele egy keresőgombot.

A professzionálisabb megjelenésű webfejlesztésoldal tervezésének elősegítése érdekében ne tegyen képet az oldal hátterére. A háttérkép sikoltozik az alacsony minőségű webfejlesztéshelyről, plusz ezeknek a webfejlesztéshelyeknek a feltöltése általában örökre elhúzódik. Ha professzionálisabb megjelenést keres, akkor az utolsó dolog, amit szeretne, a látogatók örökre várnak, mert a képek még mindig betöltődnek az oldalakon.

Győződjön meg arról, hogy minden könnyen megtalálható webfejlesztéshelyén. Komolyan gondolkodjon azon, hogy a webfejlesztéshelyén mindent elrendezzen. Amikor a tartalmat véletlenszerűen dobják el az Ön webfejlesztéshelyén, kevés gondolkodással az elrendezésre, akkor megnehezítik a dolgokat azoknak az embereknek, akiknek webfejlesztéshelye használata biztosítja az online sikert - a webfejlesztéshely látogatói.

Ha egy webfejlesztésoldal tervezésekor egyáltalán nem érzi magát valamelyik területen, akkor lépjen tovább, és kérjen segítséget másoktól. Valamelyik barátjától vagy idegenektől segíthet olyan helyeken, mint például az internetes fórumok. Csak győződjön meg arról, hogy nem foglalkozik semmivel anélkül, hogy tudta volna, mit csinál először.

Szervezze meg a linkeket, és ne kerüljön túl sok linket a webfejlesztéshely egyik területére. Ez megtévesztheti a látogatókat, és elhagyhatja webfejlesztéshelyét. Ha van sok alacsony vagy közepes jelentőségű link, emuláld a sok blogban látható "blogroll-okat", és dobd el őket az oldal jobb oldalán található oszlopba.

A fenti tippek nyilvánvalóan nem fedik le a webfejlesztésdesign minden egyes aspektusát. Ha további információkkal kell rendelkeznie a témáról, akkor tovább kell kutatnia. Mint láthatja, az itt megadott tippek segítenek a helyes úton való eljutásban és az ott tartózkodásban. Használja ezeket a tippeket okosan egy nagyszerű webfejlesztéshely felépítéséhez.