Mindig tanuljon meg mindent, amit az ingatlanbefektetés során szeretne

Azért van itt, mert fontolóra veszi az indítást, mint ingatlanbefektetőt. Valószínűleg azt is gondolja, hogy a teljes képet tekintve meglehetősen lenyűgözőnek tűnik. Nos, soha ne félj, mert néhány dolgot tanulsz, és minél többet tudsz, annál könnyebbnek tűnik minden.

Ügyeljen arra, hogy a költségvetés alapján reális célokat tűzzen ki. Nem szabad kitűznie azt a célt, hogy tíz házat vásároljon egy hónap alatt, ha csak százezer dollár van a nevedre. Állítson fel ésszerű elvárásokat, hogy minden áron elkerülje a visszaeséseket.

Vigyázzon, ha furcsa szobakiosztású ingatlanokat választ. Lehet, hogy személyesen érdekesnek találja, de sok ember nem szereti ezeket a furcsa módon kialakult tulajdonságokat. Rendkívül kemény eladások lehetnek. Ha felveszi egy potenciális vásárló szem előtt tartásával, hónapokig, vagy akár évekig is eltarthatja a készletét.

Ha ingatlanbefektetéseket végez, érdemes megbizonyosodnia arról, hogy olyan területen tartózkodik-e, ahol valóban élhet. Nem akarja, hogy ingatlanokat szerezzen, csak hogy megtudja, hogy nem szereti a környéket, mert akkor te neked kell majd birtokolnia ezt az ingatlant, és nem fog sok hasznot felhasználni belőle, amíg nem tudja eladni.

Az ingatlanbefektetések mérlegelésekor vegye figyelembe az ingatlan kezelésére rendelkezésre álló időt. A bérlők időt és energiát igényelnek. Kérjen egy alapkezelő társaságot a piszkos munkához az Ön számára.

Ha házon kívüli projektet akar végrehajtani az ingatlanán, akkor győződjön meg arról, hogy tudja, mit csinál. Ha a lakásfelújítás rosszul történik, az valószínűleg az ingatlan értékének csökkenését okozhatja. Lehet, hogy a legjobb felvenni valakit, aki tudja, hogyan oldja meg az ingatlan problémáit.

Ha ingatlanokat szeretne vásárolni, amelyeket másoknak is bérelhet, biztosítani szeretné, hogy a bérleti díj havonta fedezze a jelzálog költségeit. Ezzel megteszi a helyes úton. Semmi sem rosszabb, mint hogy a jelzálogkölcsön egy részét saját számlájáról kell fedeznie, mivel a bérleti díj nem fedezi a jelzálogkölcsönt.

Ha bérleti ingatlant szeretne vásárolni egy eladótól, kérdezze meg az ő E ütemterv adólapját. Az adott dokumentum őszintén megmondja, hogy milyen pénzáramlást várhat el a szóban forgó ingatlanról. A számok összeroppantása elmondja mindent, amit tudnia kell arról, hogy vásárol-e vagy sem.

Tartson távol az olyan ügyletektől, amelyek túl jóak ahhoz, hogy igazak legyenek, különösen olyan befektetőknél, amelyekben nem bízhat meg, vagy amelyek jó hírneve nem rendelkezik. Fontos, hogy ragaszkodjunk azokhoz, akik jó hírnévnek örvendenek, mert ebben az üzletben való elszakadás sok pénzt foghet költségekbe hozni.

Gondoljon az üzlet továbbfejlesztésére azáltal, hogy vállalkozások számára ingatlanokat szerez, ahelyett, hogy csak lakóhelyeket szerezzen. Gyakran vannak hosszú távú bérleti díjak, ami azt jelenti, hogy kevesebb a kockázata. Sztriptíz bevásárlóközpontok és üzleti komplexumok sok helyet kínálnak bérleti díjakkal egyetlen helyszínen.

Mindig tervezzen beruházási tervét. Mi a végcélod? Hogyan fogod elérni ezt? Ön magában foglalja ezt, vagy van partnere? Megvan-e a tőkéje a célok eléréséhez, vagy van módja annak elérésére? Fontos, hogy időt töltsön a terv elkészítésével, hogy tudja, milyen irányba halad.

Mi az érzés, ha tudod, hogy komolyan veszi magát az ingatlanbefektetések iránt? Soha nem tudhatod, lehet, hogy csak a következő Donald Trump vagy. Természetesen hozza meg az Ön számára megfelelő befektetési döntéseket, és mindig tisztában kell lennie a kockázattal és a haszonval. Csak jól fogsz csinálni.