https://icentrum.hu/elerhetosegeink/

Az IPhone titkai feloldása: tippek és trükkök az Apple eszköz rajongóinak

Félsz, hogy nem fogja tudni, hogyan kell használni? Aggódsz, hogy képes leszel használni? Ez a cikk információkat tartalmaz az iPhone optimalizálásához.

Gyakori, hogy a telefont egy vízpocsékba, vízcseppbe vagy valamilyen más nedves helyre dobja. A szárító használata helyett lágyan törölje le a telefont, és merítsen egy műanyag ziptop zsákba, ahol sok rizs van.

Mentse el az akkumulátor energiáját az iPhone fényerejének csökkentésével. Menjen a telefon beállításainak területére, és csökkentse a megvilágítási szintet.

A Siri lehetővé teszi, hogy emlékeztetőket állítson be a helyszín alapján. Megkérheti a Sirit, hogy emlékeztesse Önt, hogy egy adott időpontban cselekedjen. Megmondhatja, hogy Siri emlékeztesse Önt arra, hogy tegyen valamit, ha egy bizonyos helyre, például otthonhoz ér. A telefon felismeri, mikor otthon vagy, és emlékezteti Önt a hívásra. Emlékeztetheted magad, még akkor is, ha nem tudod megjósolni, hogy mikor lesz haza.

A védővédő egy csodálatos befektetés az iPhone számára. Ilyen védőeszköz nélkül karcolódhat. Még egy apró darab piszok a zsebében is megkarcol egy védtelen képernyőn.

Az iPhone-nak lehetősége van arra, hogy egy helyről új helyet kapjon. Az iPhone lehetővé teszi, hogy könyvjelzőt rendeljen a térkép füléhez, így bármikor hozzáférhet.

Az iPhone lehetővé teszi a saját saját parancsikonjainak és szótárának elkészítését. Használhatja a diktálási funkciót, és telefonja átírja azt, amit hangosan mond. Az új parancsikonok menübe is beilleszthetők. A billentyűzet automatikusan kijavítja a gépelést, amikor különböző kifejezéseket és szavakat ír be.

Most, hogy elolvasta a fenti cikket, kényelmesebb lesz vásárolni és használni az iPhone-t. Ha még nem vettél egyet, talán most az idő. Használja azt, amit elolvasott, hogy iPhone-t használjon, amely nagyon hasznos élményt nyújt.