Az Ön Auto biztosítási csomagjai egyszerűvé és olcsóbbá váltak

Senki sem akar egy autó biztosítási kötvényre gondolni, mivel az autójának életére gondol. És persze magában foglalja azt is, hogy az autóját elpusztítják. Mégis fontos tudni, hogy milyen tervre van szükség ahhoz, hogy jobban felkészítse a járművet. Az alábbi cikk számos tippet tartalmaz, amelyek segítenek a jó autós biztosítási kötvények tervezésében.

Minél kevésbé használja az autót, annál alacsonyabb lesz a biztosítási ráta. Ha a busszal vagy vonattal vagy kerékpárral utazhat, hogy vezetés helyett minden nap dolgozzon, a biztosítótársaság alacsony kamatú engedményt adhat Önnek. Ez és az, hogy sokkal kevesebbet fog költeni a gázra, minden évben sok pénzt takarít meg.

A gépkocsi gyártmánya és modellje az első számú befolyásoló tényező az Ön biztosítási díjaira. Ha a vonal tetejét akarja, luxus jármű, a biztosítás magasabb lesz. A biztosítás költségeinek megtakarításához vásároljon egy biztonságos és szerény járművet.

Ha új vagy használt autót vásárol, ne felejtse el figyelembe venni a biztosítási költségeket. Az álomautója olyan biztosítási díjjal is járhat, amely a havi fizetést eléri. Vegyünk néhány kutatást a vásárlás előtt. A különböző autós modellek átlagárai megtalálhatók az interneten, vagy biztosítási közvetítője ezt biztosíthatja Önnek.

A gépjármű-biztosítás pénzének megtakarításához fontolja meg a levonható összeg növelését. Bizonyos javításokat ki kell fizetnie a zsebéből, de ha jól csinálod, jelentős megtakarításokat láthatsz, ha levonhatod a $ 250-ról 500 $ -ra, és még többet, ha 1000 $ levonható.

Győződjön meg róla, hogy milyen autós biztosításra van szüksége. Míg számos biztosítási lehetőség áll rendelkezésre, néhánynak nincs értelme. Ha autót ér valamit, azonban meg kell találnia az ütközést, hogy baleset esetén cserélje ki vagy javítsa autóját.

Számos államban most már jogellenes, hogy nincs autóbiztosítás. Ha rossz balesetbe kerül, az Ön biztosítási díjazása a kárért megállapított károk egy százalékát fizeti. Nem rendelkezik autós biztosítással, nemcsak egy jegyet, hanem azt is jelentheti, hogy hatalmas számlák maradnak.

Ha a gyermek megkapja vezetői engedélyét, és biztosításra van szüksége, győződjön meg róla, hogy a biztosító jó diákkedvezményt kínál-e. Gyermeke motivált lesz arra, hogy a vezetés folytatásához tartsa a fokozatait, és pénzt takarít meg a havi díjjal.

Fontolja meg a levonható összeg 1000 dollárról 100 dollárra történő átváltását. Számos előnye és hátránya van a levonható összeg csökkentésére, még akkor is, ha a profik általában meghaladják a hátrányokat. Előfordulhat, hogy egy kisebb ütközésért fizetsz, vagy kettőnél, de végül sokkal több pénzt kell megtakarítanod, ha biztonságos vezető vagy.

Nézze, gondolkodás egy autóra vonatkozó politika tekintetében nem volt olyan rossz. A balesetek sokat fordulnak elő, és anélkül, hogy autós biztosítási kötvény nélkül maradnának, az autója teljesen védetlen marad. Tedd magadnak egy szívességet, és kövesse a fenti tippeket, hogy minél hamarabb megkapja az automatikus házirendet.