Használja ezeket a tippeket az alak megkönnyítéséhez

Egyesek szerint a fitnesz túl sok időt vesz igénybe, és ezt nehéznek kell lennie, de ha megfelelő tanácsokkal rendelkezik, ez valóban nagyon egyszerű. Az Ön számára megfelelő fitnesz terv megtalálása ugyanolyan egyszerű lehet, mint az itt található hatékony tippek kipróbálása.

Ha izomtömeget akar építeni, akkor ellenállás-edzést kell végeznie. Ilyen egyszerű. A kardio test nem növeli az izomtömeget, bár egészséges. Ha látható izmokat akar építeni, akkor ellenállás gyakorlatokat kell végeznie, lehetőleg szabad súlyokkal, nem pedig edzőgépeket.

A szakmai tanácsadás sokkal hatékonyabbá teszi a fitnesz edzést. Ha van egy barátja, akinek nagy tapasztalata van a testmozgásban és az egészséges táplálkozásban, ne habozzon, kérjen tőlük tanácsot. Amikor elérte azt a határt, amit ismerősei taníthatnak, fontolja meg személyi edző alkalmazását. A személyi edző szakértelme kiváló eredményeket hozhat, és meghaladhatja a költségeket.

Készítsen egy olyan zeneszámot, amely az edzéshez felhívja Önt. A gyors, vidám zene hallgatása a futópadon vagy ellipszis közben végzett edzés közben segít megőrizni a megfelelő aerob edzés zónájában maradásához szükséges tempót. Keressen olyan zenét, amely miatt felkelni és táncolni, és mozogni kell, hogy a szíve üteme és az elméje összpontosuljon.

Az abs kezelésének egyszerű módja bármilyen más tevékenység elvégzésekor az, ha megtartja vagy meghajolja az ab izmait. Ez a lépés önmagában néha egyenértékű azzal, hogy egy ült. Ha edzés közben végzi, vagy akár csak sétál, akkor erősíti a hasi izmokat és javítja a testtartást, mivel ez erősíti a mag izmait.

Az egészségesebb étrend érdekében próbálja meg korlátozni a marhahús bevitelét a hét egy napjára. Töltse a többi napot karcsúbb, egészségesebb húsdarabokkal, például csirkével és hallal. Ha testének különféle húsokat ad, lehetővé teszi a megfelelő emésztést és a belső test jobb ízek megtapasztalását.

A hátizmok edzésének jó módja az, hogy húzza meg. Saját testtömegének felhasználásával a pull-upok a saját súlyával megegyező ellenállást biztosítanak. Egyszerűen keressen egy felhúzható rudat, és húzza az álla fölé a rudat. Azok számára, akik még soha nem végeztek húzást, vagy kevés tapasztalattal rendelkeznek velük, az első néhány alkalommal nehéz lehet, ezért próbáljon meg egy széket használni.

A Michael Jackson Thriller tánc táncolása nagyszerű módja annak, hogy felkészültséget és gyakorlatokat szerezzenek a Halloween táncpartijokra. A zenei videó megtalálásához keresse a "Michael Jackson Thriller" kifejezést a YouTube.com webhelyen. Nézze meg a videót egész végig, hogy nagyszerű képet kapjon. Ezután kezdje el az elejétől, és figyelje meg a tánc öt-tíz másodpercét egyszerre, minden egyes szünet után mozogva. Harminc másodperc után a tánc után térjen vissza és próbálja meg teljes táncot elvégezni addig a pontig. Gyakorold addig, amíg meg nem ismeri a teljes rutinot. A barátait "izgatják" a tánckészségek!

Amint az a cikkben szereplő tippekből is kitűnik, számos dolgot megtehet most, hogy elinduljon az Ön számára megfelelő fitnesz tervvel. Ezek a tippek segítenek a fitnesz célja elérésében, még mielőtt megismerné. Válasszon egy vagy két tippet, és kezdje el ma.