Mit kell emlékezni autó vásárlásakor

Autó vásárlása gyakran lehetetlen ügynek tűnik, főleg ha ez olyan iparág, amelyre általában nem figyel. Ez a cikk az alapelemeket tartalmazza az oktatott vásárláshoz. Ezeknek a tippeknek a segítségével a legjobb autót kapja a legjobb áron.

Álarcok, jelmezek, mikulás dekoráció, karácsonyi dekoráció, Plasztikai sebészet, Szeptest.com, ingatlan adásvételi szerződés

Álarcok, jelmezek Szép Test.hu! kisteherautó bérlés kerepes üzemorvos, menedzserszűrés Ameamed Bababolt karácsonyi dekoráció, mikulás dekorációs kellékek ingatlan adásvételi Álarcok, jelmezek, mikulás dekoráció, karácsonyi dekoráció, Plasztikai sebészet, Szeptest.com, ingatlan adásvételi szerződés

Lépjen be a márkakereskedésbe, figyelembe véve a legkedvezőbb árat. Az eladó megpróbálhat a havi kifizetésekre vagy a finanszírozási feltételekre összpontosítani, de a cél az, hogy a kívánt autót megkapja a kívánt áron. A finanszírozási feltételekről később bármikor megbeszélheti, vagy akár a saját bankjával is finanszírozhat a kereskedésen kívül.

Régebbi gépjármű megfordítása előtt vizsgálja meg a beáramló árakat. Ha azt tervezi, hogy a jelenlegi járművel kereskedik, hogy az új jármű vételára irányába mozduljon el, élesítse a megfelelő értéket idő előtt. Ellenőrizze az árakat online vagy használja a Kelley kék könyvet. Csak ellenőrizze, hogy ellenőrzi-e a nagykereskedelmi árat, nem pedig a kiskereskedelmi árat.

Soha ne add át a kulcsait az eladónak, mielőtt az üzlet megkötésre kerül. Néhány bolondos kereskedő rájuk fog állni annak érdekében, hogy nyomást gyakoroljon rá, hogy hallja őket még akkor is, ha lemondott egy üzletről. Tartsa a kulcsokat birtokában, és csak akkor adja át azokat, amikor az üzlet megtörtént.

Ha kereskedelme alatt van az autó, vigye el egy részletboltba, és tisztítsa meg a kárpitokat és a szőnyegeket, valamint egy mosószert és viaszt. Ha ezt egy dolgot elvégzi, akkor több száz dollár vagy annál magasabb nettó árbevételt szerezhet Önnek a tiszta autóval összehasonlítva.

Ha autót vásárol, és próbál vezetni néhány különféle autót, akkor mindenképpen vigye magával az engedélyét és a biztosítási kártyáját. Sok kereskedő fotózásra vágyik rájuk, mielőtt vezetne. Ez csak azért történik, hogy megvédjék őket arra az esetre, ha valaki ellopja vagy megrongál egy autót. Ha nincsenek velük, akkor előfordulhat, hogy nem engedik meg, hogy teszteljen.

Kompakt vagy subkompakt autó vásárlásakor ügyeljen arra, hogy elegendő hely legyen minden ember számára, aki vezeti. Lehet, hogy az autó a napi sofőrje, de lehet, hogy nincs elegendő hely a láb számára a háztartás többi része számára. Ha van esély arra, hogy alkalmanként valaki más vezetni fogja az autót, vigye magával vásárlás közben.

Ha a régi autóval kíván kereskedni, akkor derítse ki, mennyit ér, és vegye figyelembe ezt a költségvetésbe. Ha úgy gondolja, az autó sokat ér, és nem az, akkor sokkot okozhat, amikor eléri a tételt. A kulcs a lehető legtöbb tudás előtt hagyja el házát.

Az autóvásárlási döntést ne csak az ár alapján határozzuk meg. Noha az ár minden bizonnyal fontos, ugyanúgy a kereskedés hírneve. Szeretne olyan helyet találni, amely ismert a nagyszerű ügyfélszolgálat miatt, és áll az általuk eladott autók mögött, ha bármilyen probléma merülne fel az úton.

Olvassa el, mielőtt bármit aláír. Mielőtt aláírja a szerződést, nagyon óvatosan kell áttekintenie az elejétől a végéig. Miután aláírta ezeket a dolgokat, jogilag köteles követni a dokumentumokban foglaltakat. Ha nem ért valamit, vagy időt szeretne szánni az olvasásra, kérje, hogy vigyen haza egy példányt, hogy átírja, mielőtt aláírja. Ha nem engedik, hogy magával vigye, kérjen tőle egy példányt.

Ha követi a cikkben szereplő tippeket, akkor boldogabb lesz a vásárlás során. Élvezze jobban autóját vagy kamionját kevesebb fizetéssel! Vegye figyelembe ezeket a tippeket, miközben vásárol, vagy akár ablakot vásárol. Ily módon sokkal jobb döntést hoz.