Tippek és trükkök, amelyek az IPhone szórakoztatóbbá teszik

Ha azt szeretné, hogy olyan eszköz álljon rendelkezésre, amely a térképezési rendszeren keresztül vezethet, csatlakoztassa Önt barátaival a közösségi médiafiókokban, és lehetővé teszi, hogy kedvenc zenéit bármikor meghallgassa, majd az iPhone az Ön számára. A legjobb az iphone-ban, hogy még mindig telefonként működik, így mindezt a rendszeres mobiltelefon mellett.

A billentyűzet aktiválása előtt forgassa el az iPhone-t vízszintesen. Ez megnöveli a billentyűzet méretét, így könnyebb a gépelés. Ez különösen akkor hasznos, ha problémája van a kis képernyőn vagy nagyon nagy ujjaival. Ez időt és frusztrációt takaríthat meg a helytelenül írt szavakkal vagy az automatikus javítások hibáival.

Ha nedves lett az iPhone, ne kapcsolja be. Használjon törölközőt, majd szárítsa meg egy száraz, fehér rizsből készült zacskóba. Hagyja, hogy egy éjszakán át üljön. Ha másnap reggel megszárad, kapcsolja be, és csak újra működik.

Szárítsa ki a nedves iPhone-t nyers fehér rizzsel. Sokféleképpen nedves lehet a telefonja, például pocsolya vagy WC. Használjon papírtörlőt a telefon törléséhez, majd helyezze azt egy rizs csomagolású zsákba. Használja ezt a hajszárító alternatívájaként. A rizs egy éjszakán át felhívja a telefon nedvességét.

Az iPhone nagy tárolóeszközt tesz lehetővé. Használja a képek, videók és kapcsolatok tárolására. Ez egyszerűsítheti az életét, és segíthet megszabadulni számos más modultól, és csak egyre koncentrálhat. Az iPhone jó tárhelyet biztosít, és további alkalmazások lehetővé teszik, hogy szükség esetén növelje ezt a helyet.

A Safari használatakor hívásokat kezdeményezhet egyetlen érintéssel. Mondja, hogy szörföz egy közeli száraz tisztítót. Amikor felfedezi a számot, nem kell navigálnia a telefon összetevőjéhez, hogy hívjon. Csak nyomja meg a számot; akkor csatlakozik a hívni kívánt helyre.

Kerülje a túl sok alkalmazás telepítését a telefonra. Bár csábító lehet betölteni a készüléket, ne feledje, hogy a legtöbb felhasználó befejezi a hozzáadott alkalmazások többségének törlését. Ez költséges függőség lehet, és lassíthatja a készüléket is, különösen akkor, ha az alkalmazások frissülnek.

Adja be a telefont vízszintesen. Könnyű elfelejteni, de a kulcsok sokkal nagyobbak, ha a telefon vízszintes, így sokkal könnyebb pontosan beírni a szöveget. Ha még nem rendelkezik ezzel a képességgel a telefonon, akkor az alkalmazás elérhető a Safari-tól.

Íme egy tipp, amellyel gyorsabban írhat be egy üzenetet. Ha nem szereted a szótár szavak cseréjére vonatkozó javaslatot, csak kattints a képernyőre, hogy megszabadulj róla. Megjelenik az "X" opció, mivel ezt egyszerűen elhanyagolhatja.

Az iphone képessége korlátlan. Az új alkalmazások naponta megjelennek, és az emberek elkezdik kitalálni, hogyan lehet csodálatos dolgokat csinálni a telefonnal. Készítsen iphone-t a teszteléshez ma, és nézze meg, miért választja mindenki ezt a telefont egy másik felett.