Vegye figyelembe ezeket a téli gumi javítási tippeket

Voltál már valaha a téli gumi javítás szerelőjében? Ha igen, akkor tudja, milyen bosszantó lehet. A hosszú várakozások és a magas árak mindent rosszabbá teszik. Ezért jobb, ha saját téli gumi javítást végez. Adja meg az alábbi cikket olyan tippek kereséséhez, amelyek segítenek a téli gumi javításában autóján.

Rendszeresen ellenőrizze a gumiabroncsok futófelületét, hogy megbizonyosodjon róla, hogy biztonságosak. A gumiabroncsokat, amelyek kevesebb mint egynegyed centiméter futófelületet tartalmaznak, valószínűleg ki kell cserélni. Szintén tisztában kell lenni a gumiabroncsok felszínén levő kidudorodásokkal vagy vágásokkal, mivel ez gyenge területet jelezhet, amely kifuthat és balesetet okozhat vezetés közben.

Nem törvényes, hogy egy szerelő elkezd dolgozni az autójával, mielőtt hivatalosan felhatalmazza őket arra, hogy ezt általában írják alá szerződéssel. Légy óvatos, amit felhatalmazott a szerelő számára. Csak olyan dokumentumokat írjon alá, amelyek részletes listát tartalmaznak a szükséges javításokról és azok áráról.

Jelölje be a gépkocsi kézikönyvében található fontos oldalakat. Ez akkor segít, ha eljön az ideje, hogy nagy probléma merüljön fel a szerelőnél. Amit úgy gondolja, hogy problémát jelenthet, lehet, hogy egyáltalán nem felel meg a kézikönyvnek.

Ha autóját egy szerelőre vitte, győződjön meg róla, hogy rendelkeznek a megfelelő licencekkel és hitelesítő adatokkal. A megbeszélés megkezdése előtt ellenőrizze online véleményüket és állást a Better Business Bureau-nál. Ne csak nézd meg a pozitív véleményeket, hanem nézd meg, hogy a vállalat hogyan reagál a negatív visszajelzésekre. Minden vállalkozásnak van alkalmi problémája, és ha gyorsan és udvariasan kezelik az ügyet, érdemes egy második pillantást vetni.

Mindig a legmagasabb fokú óvatossággal járjon el, amikor az autó üzemanyag-rendszerével dolgozik. Soha ne dolgozzon üzemanyagtartályok, üzemanyagvezetékek vagy gyújtóforrásokkal, például cigarettával vagy szikrát előidéző ​​szivattyúval. Törölje le azonnal az üzemanyag-kiömléseket, és védje meg magát az üzemanyaggal szemben ellenálló kesztyű és szemüveg viselésével.

Mindig tartsa körül a farokfényt. Meg lehetett húzni, és kap egy jegyet egy törött farokfényre. El kell távolítania a fényt a járműből, cserélje ki a lámpát, ha szüksége van rá, és az egész fényt szalagra tekerje. Ez egy átmeneti javítás, de jobb, mint a megszakadt fény vezetése.

Csak azért, mert a napok hidegebbek, nem jelenti azt, hogy kerülje a gépkocsi mosását. Téli lehet a legtöbb kár, ami az év idejét okozza az autónak. Különösen az autó rozsdásodását okozhatja. Ügyeljen arra, hogy a gépkocsit ismét szárítsa meg. Nem akarod, hogy jég képződjön.

Ha van karbantartási naplója, fordítsd magadat arra, hogy naprakész legyen. Ha nem, az autója olyan javításokat végezhet, amelyek nem szükségesek, és semmit sem tesznek. Továbbá ez a napló azt jelzi, hogy a gépkocsivezetőn dolgozók számára a legjobban számít.

Mielőtt autóját venné egy javítóműhelybe, készítsen képeket a javítani kívánt területekről. Míg a legtöbb üzlet soha nem fogja elválasztani a gépkocsit, egyesek ezt teszik, hogy növeljék bevételeiket. Ez baleset esetén megfelelő dokumentációt adhat.

Ne próbálkozzon a nehéz téli gumi javítási problémák diagnosztizálásával. Ne felejtsd el, nem vagy a szakértő! Egy kisebb probléma egy hatalmas dilemmához vezethet. Hagyja a diagnózist a téli gumi javítóműhelynek. Tájékoztatnia kell őket arról, amit tudsz, de hagyd, hogy diagnosztizálják.

Nincs ok arra, hogy mindenkinek többé kell foglalkoznia az automatikus mechanikával. A mechanika miatt valami egyszerű, mint a téli gumi javítás a rémálom miatt, és meg kell állnia. Vegye ki az adott tippeket és kezdje el javítani a saját járművét. Sokkal jobban leszel, mint bármelyik szerelő, akit valaha is meglátogatott.